O nama

Profesionalno i inovativno

Preduzeće PROFI STAR je ovlašćeni zastupnik,distributer i serviser MP Kompro Kozama koje je glavni uvoznik CECCATO ARIA COMPRESSA (klipni, vijčani kompresori, freonski i adsorbcijski sušači vazduha, filteri vazduha, separatori ulja, rezervoari itd.).

Pored pomenutog programa nudimo i opremu za mehaničarske radionice italijanskog proizvođača Alfa (ručne i pneumatske pumpe za ulja, antifrize, pumpe za pretakanje prljavih ulja, prese za mast, pumpe za kočiono ulje, creva i motalice za creva, boce za naduvavanje guma, kade za hladno pran prodaje ije delova, uredjaje za istakanje ulja iz vozila itd. Zastupljen je i program prateće opreme italijanskog proizvodjaca ANI (brze spojke, priključci, nepovratni i sigurnosni ventili, T i Y račve, reg. pritiska, odvajači vlage, nauljivači vazduha kompletne pripremne grupe za vazduh odvajači vlage i ulja pomoću zeolita.

Preduzeće PROFI STAR D.O.O. je potpisnik ugovora o poslovno-tehnickoj saradnji sa A.D. Atlas copcom iz Beograda (ovlašćeni agent prodaje i serviser kompresora).

PROFI STAR je takodje i ovlasceni distributer i serviser pneumatskog alata RC – Rodcraft.

Zastupništvo smo dobili od preduzeca Ermax koje je direktni
uvoznik, pneumatski pištolji, pneumatske šafilice, pneumatske bušilice, pneumatske heftalice, pneumatski uređaji za pop nitne itd.) . takođe imamo u prodaji mehaničarski alat Stahlwille i program kovanih nasadnih ključeva Koken Japan.

PROFI STAR je i ovlašćeni distributer preduzeća Maginus koje je generalni uvoznik auto kozmetike Ma-fra (hemija za beskontaktno pranje vozila, cišćenje unutrašnjosti vozila, boce za nanošenje hemije itd.) .

PROFI STAR D.O.O. je ovlašćen kao partner i agent prodaje preduzeća Tech-Con d.o.o. koje je generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru čuvene italijanske kompanije Camozzi (cilindri, elektropneumatski, pneumatski, ručni i mehanički razvodnici, automatski ventili, filteri regulatori, zauljivači ,priključci itd.) .

Preduzeće se bavi servisiranjem i remontom klipnih, vijčanih i rotacionih kompresora.

Preduzeće je pocelo sa radom kao SZR PROFI STAR od 2001. godine. Čvrstom voljom, upornošću, istrajnošću stalnim ispitivanjem potreba tržista i usavršavanjem, polako je širilo posao, ali i listu zadovoljnih kupaca.

2006. godine SZR PROFI STAR prelazi u D.O.O. kada je i započelo svoju primarnu delatnost – prodaju i servis kompresora Ceccato i Atlas copco, pneumatski alat RC, industrijsku pneumatsku Camozzi i auto kozmetiku Ma-fra u cilju što bolje logisticke podrške i blagovremene reakcije na potrebe kupca, iskren  i pošten odnos prema kupcu je temelj poslovanja našeg preduzeća, a preporuka zadovoljnih kupaca najveći saveznik u poslovanju.

U svakom momentu je moguće dobiti sve relevantne informacije, preporuke, objašnjenja i savete, jer koliko god da nam je važna prodaja, toliko, pa ćak i više nam je važno da potencijalnim kupcima, ali i onima koji to nisu pružimo prave i sveobuhvatne informacije.

0
Godina postojanja
0
Zadovoljnih klijenta
0
Zaposlena
0
Projekta

[booked-calendar style="list" calendar="52"]